070090053

Филтри +

Изчисти филтрите

Нощни шкафчета

Нощно шкафче City 3006 на супер цени

Нощно шкафче City 3006

Цена

30 лв.
 Нощ.шкафче City 3007 на супер цени

Нощ.шкафче City 3007

Цена

35 лв.

Как да изберем подходящо нощно шкафче

Вече сте обзавели спалнята, но не сте сигурни на какъв модел да се спрете? Не се притеснявайте, интериорът и необходимостта от комфорт ще Ви подскажат какво е най-подходящо за Вашата стая.

Височина
Височината трябва да е съобразена с тази на матрака или малко по-ниска. В противен случай, твърде висок шкаф ще Ви затруднява да достигате предметите върху него. Ако искате да поставите по-голяма лампа, то по-нисък модул е отлично решение.
Разпределение
Ако предпочитате да държите книги близо до леглото, изберете такъв с вратичка и едно отделение. Чекмеджетата са добър избор, ако търсите място за дребни предмети, лекарства, козметика. Отворените, без вратички са много стилни, но не предлагат опции за складиране. Тях можете да използвате, за да поставите декорация в спалното помещение.

Визия
Ако изберете цвят в контраст с този на леглото можете да постигнете интересен акцент, като привлечете погледа върху него. Този вариант е идеален за големи помещения или монотонни интериори. За малки стаи предпочетете мебел в същия или близък тон. Модули в два различни цвята от двете страни е авангардно и оригинално решение, подходящо за разчупено и модерно обзавеждане.

Предложения на супер цена в Спалните Бг

В онлайн магазина сме подбрали много изгодни предложения, отговарящи на всеки бюджет. Основните модели нощни шкафчета, които предлагаме са:
· С чекмеджета - с еднаква дълбочина или с плитко и дълбоко;
· Тип рафт - Отворени, без врати със семпла визия;
· С вратичка - Класически и едни от най-практичните;
· Комбинирани - С разчупена линия и модерен дизайн, комбинират ползите от всички разновидности;
· Ретро бели нощни шкафчета.

Най-изгодните ни модели под 30.00 и 50.00 лв

City - С вратичка или с комбиниран дизайн с чекмедже и рафт. Предлагат се с избор от няколко различни тона – орех, дъб, сонома, венге.
Економи – Опростена визия с базова функционалност. Предлага се в един универсален цвят и пасва на повечето съвременни интериори.
Мелания – С традиционен дизайн в 2 контрастни цвята.

Какво ще получите

Избирайки Спалните Бг ще получите професионално обслужване. Разчитайте на бърза доставка до всяка точка на България със собствен транспорт или куриер. Без чакане, ще получите мебелите си възможно най-скоро, тъй като поддържаме количества на склад.

Не пропускайте да поръчате изгодно на едни от най-добрите цени.