070090053

Филтри +

Изчисти филтрите

Нощни шкафчета

Нощно шкафче Марти мод 17 на супер цени

Нощно шкафче Марти мод 17

Цена

70 лв.
Нощно шкафче Alex на супер цени

Нощно шкафче Alex

Цена

48 лв.

Какви са предимствата на нощните шкафчета

Ако вече сте приключили с обзавеждането на спалнята, то остава да добавите един последен елемент, с който да завършите визията. Нощните шкафчета отлично допълват композицията, а и служат като помощна поставка до леглото. Върху тях можете да поставите книги, настолна лампа, чаша с вода за през нощта и всичко от първа необходимост, за да е винаги лесно достъпно.

То осигурява и екстра пространство за съхранение на дребна козметика, аксесоари, играчки, ученически пособия или пък декорация – снимки и детски рисунки. Компактно е, на ниска цена, не заема излишно място и допринася за допълнителното удобство.

Качества на продуктите в магазина
Нашите мебели са здрави, имат конструкция, устояваща на дългогодишна употреба. Използваме ПДЧ плоскости с дебелина 18 мм с отлична плътност, дебел повърхностен слой, който издържа на надраскване и нараняване.

Моделите ни се предлагат с голям избор от опции за втори цвят. Някои от наличните цветове, между които да избирате са: червен, оранж, лайка, зелен, синьо, виолет. Текстурата на корпусите е в модерни шарки. Продуктите са част от модулни системи и се предлагат за поръчка и в комплект с легло или гардероб със същия дизайн.

Основните модели в онлайн магазина на Спалните Бг са:
• С чекмедже и отворен рафт;
• С два отворени рафта;
• С крачета.
• Страхотни оферти през цялата година
• Спалните Бг предлага постоянни намаления и едни от най-добрите цени за нощни шкафчета. Разполагаме с количества на склад, затова няма да се налага да чакате за изработката. Доставката до всяка точка на страната със собствен транспорт се извършва в рамките на 3 работни дни.

Екипът ни от професионалисти в мебелната сфера ще Ви помогне при избора и ще Ви насочи към най-оптималната в ценово и визуално отношение комбинация с други мебели.

При получаване на доставката си Вие можете да я прегледате, като разполагате и с 14 дни да върнете продуктите, ако не отговарят на очакванията Ви.

Допълнете обзавеждането с поръчка от Спалните Бг още днес!