070090053

Филтри +

Изчисти филтрите

Гардероби

Еднокрилен гардероб Марти мод 2 на супер цени

Еднокрилен гардероб Марти мод 2

Цена

205 лв.
Безплатна доставка
Двукрилен гардероб Марти мод 3 на супер цени

Двукрилен гардероб Марти мод 3

Цена

390 лв.
Безплатна доставка
Ниска етажерка Марти мод 4 на супер цени

Ниска етажерка Марти мод 4

Цена

270 лв.
Безплатна доставка
Висока етажерка Марти мод 1 на супер цени

Висока етажерка Марти мод 1

Цена

140 лв.
Безплатна доставка
Гардероб City 1020 на супер цени

Гардероб City 1020

Цена

105 лв.
Безплатна доставка
Пенал Alex на супер цени

Пенал Alex

Цена

139 лв.
Безплатна доставка
Шкаф 2D Alex на супер цени

Шкаф 2D Alex

Цена

146 лв.
Безплатна доставка
Гардероб City 3021 на супер цени

Гардероб City 3021

Цена

165 лв.
Безплатна доставка
 Гардероб 2D Alex на супер цени

Гардероб 2D Alex

Цена

194 лв.
Безплатна доставка
Ъглов гардероб Alex на супер цени

Ъглов гардероб Alex

Цена

283 лв.
Безплатна доставка
Гардероб City 1019 на супер цени

Гардероб City 1019

Цена

293 лв.
Безплатна доставка

Какви видове детски гардероби се предлагат

В категорията са включени множество модели, подходящи за съхранение не само на дрехи, но и на други вещи, книги, учебници. Голяма част от дизайните имат повече от една функция – те притежават етажерки, чекмеджета или дълбоки шкафове с вратичка. Намират се както компактни колони с отворен или затворен корпус, така и класически еднокрилни и двукрилни. Освен със стандартно отваряне на вратите, ще намерите и такива с плъзгащи врати на страхотни цени.

За тези от Вас, които търсят начин да оползотворят максимално площта на детската стая имаме и предложения за ъглови гардероби. Добавените чекмеджета обособяват пространство за дребни вещи и бельо, докато широките и дълбоки крила Ви позволяват да съберете обемен багаж.

Едни от най-функционалните варианти за стаята на детето, особено ако търсите дългосрочно решение, са моделите с плъзгащи врати. Освен, че заемат по-малко място, вътрешното им разпределение включва рафтове, лост, чекмеджета, допълнителен затворен шкаф.

С какво се отличават

Детските гардероби на Спалните Бг са собствено производство, на отлична цена, а ние влагаме много усилия в оптимизацията на конструкциите и дизайна. За нас важно е една мебел да е истински полезна, а не просто декоративно допълнение на интериора. Заради това се предлагат и конструкции с микс от елементи.

Използваме едни от най-качествените ПДЧ и MDF плоскости с голяма плътност и якост. Стабилността на продуктите е гарантирана, дори при тежко натоварване с багаж. Залагаме на няколко основни цвята в топлата гама за момичета и студената за момчета, като разбира се ще намерите и унисекс цветови решения.

Изберете най-изгодните цени и обслужване

Изберете Спалните Бг за свой партньор в обзавеждането на стаята на детето и се възползвайте от атрактивните ни предложения. С поръчка от онлайн магазина получавате и възможност да я комбинирате си с подходящо легло, скрин или бюро в същия стил.

Доставката ни е безплатна при поръчки над 500 лв за Зона1 като доставяме в София, Пловдив, Варна, Бургас и всички градове в страната. Разполагаме със собствен монтажен екип от професионалисти, като монтажът е също безплатен за Варна, Добрич, Бургас и Шумен. Всички продукти имат гаранция за качество, като приемаме и връщане в рамките на 14 дни.

Обзавеждайте с вкус, заедно със Спалните Бг!