070090053

Филтри +

Изчисти филтрите

Спално бельо

Няма намерени продукти по зададените критерии!

Как да разпознаете качествените чаршафи

Ако сте в процес на подновяване на спалното бельо или тепърва обзавеждате ново жилище, ето кои са основните критерии, по които лесно ще изберете качествени продукти.

Памукът си остава най-предпочитаният, заради лесната поддръжка и способността си да попива влагата. По-издръжливите плътни тъкани са изработени от гъсти нишки. Те не са тежки, гладки са и меки на допир. Издържат на третиране много по-дълго време без поява на дефекти, като имат и малка свиваемост.

Цветовете и шарките се запазват непроменени дълго време. При правилна поддръжка и сушене могат да издържат в продължение на години.

Множество варианти онлайн в Спалните Бг

В портфолиото ни се намират няколко основни комбинации от брой части в комплект на едни от най-добрите цени, включително и евтини опции на промоция:

За двойни и единични легла - Включващи плик и чаршаф с ширина 150 см и калъфка за единичните. За двойни разполагаме с варианти с голям плик или две отделни торби и 2 калъфки. Ширината е стандартна – 220 см.

Ранфорс тъкан за максимален комфорт

Всички комплекти в онлайн магазина са изработени памучна материя ранфорс. Платът ранфорс е изтъкан от фини, усукани нишки. Благодарение на това се глади и суши лесно. Има голяма плътност, без да е прекалено дебел. Свиваемостта е съвсем малка – не повече от 4%, дори и при изсушаване в сушилня.

Тъканта е универсален избор за цялата година. Памучната материя не запарва тялото, затопля през зимата и запазва хлад в горещите месеци.

Дизайн и разцветки

Водещите цветове в портофлиото ни са свежи и нежни, преобладаващи са розовия, белия и виолетовия. Десените са в няколко визуални стила:

  • На цветя - С деликатен десен или рози, ненатрапчиви цветни комбинации от два или три цвята;
  • Геометрични и стилни - С ромбове, райе и квадрати в кафявата или виолетовата гама;
  • На точки – Закачливо предложение, подходящо и за ретро интериори.

Изгодни оферти за спално бельо

Открийте най-добрите промоции онлайн, заедно с допълнителните предимства, които Ви предлагаме:

  • Цени започващи от 39 лв за комплект 3 части;
  • Гаранция 2 години;
  • Бърза доставка.

Екипът ни е насреща да Ви насочи в избора или предложи подходящи допълващи аксесоари.