070090053

Филтри +

Изчисти филтрите

Ламелни рамки

Dream System на супер цени

Dream System

Цена

109 лв.
Безплатна доставка
Dream Flex на супер цени

Dream Flex

Цена

145 лв.
Безплатна доставка

Защо да инвестирате в подматрачна рамка

Качественият матрак се нуждае от подходяща основа, която да запазва полезните за му качества и добро състояние в продължение на години. Ламелната конструкция осигурява балансирана поддръжка и правилно разпределя тежестта по цялата площ. Гъвкавите ламели понасят и противодействат на силата, която тялото упражнява. По този начин матрачната основа не хлътва в натоварените зони.

Дървената конструкция спомага и за нормалното проветрение на матрачните слоеве и елиминира възможността за поява на мухъл.

Съвременните разработки позволяват регулиране на твърдостта според личните предпочитания. Това е отличен избор за двойни легла и персонализация на твърдостта за двамата партньори. Допълнително се неутрализира и излишното движение на матрака при въртене.

Изработка и полезни качества

  • В онлайн магазина на Спалните Бг можете да избирате между няколко модела ламелни рамки:
  • Двойни или единични - Тези за двойни за легла ще намерите в стандартни размери, като най-търсените са 140х200 см и 144х190 см, 160х200 см и 164х190 см, до 180х200 см и 200х200 см.
  • Разглобяеми - Удобно решение на по-ниска цена.
  • С метални корпуси – Корпусите са от стомана, което прави продуктите още по-издръжливи на натоварване и усукване.
  • С възможност за регулиране на твърдостта - Двойните ламели притежават пристягащи пластини, които регулират твърдостта в зоните около гърба и кръста. Това осигурява максимален персонален комфорт.

Ламелите, въртящи се около оста си спомагат за подобрен баланс и предпазват матрака от хлътване. Те са от гъвкава, но изключително жилава букова дървесина. Преминали специална обработка и оформяне, устояват и на свръх натоварване. Свързани са с корпуса посредством безшумни обувки. Движението е плавно и без скърцане.

Едно от най-големите предимства е опцията за монтиране на повдигащ механизъм за пълното усвояване на пространството под леглото.

Доверете се на предложенията ни

Спалните Бг предлага подматрачни рамки на производители, като марката РосМари с опит в производството. Качеството е доказано с гаранция до няколко години. Серията Dream е най-търсената сред предложенията им, заради изгодната цена и сертифицираното качество и дизайн. За тези, които са се ориентирали към бюджетен избор си партнираме с марката Ирим – още един производител с традиции в мебелното производство.

Допълните ни условия са Вас са:

  • Бърза доставка до градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и всяка точка на страната;
  • Безплатна доставка над 500 лв;
  • Опция за връщане до 14 дни.

Изберете Спалните Бг за свой партньор и се възползвайте от изгодните оферти.