070090053

За нас

 

Spalnite-bg.com e онлайн магазин за продажба на мебели и матраци и е собственост на ДЕК ЕООД.

При нас ще откриете мебели от най-икономичния до високия ценови клас.
Ние можем да Ви предложим спални, детски стаи, матраци, завивки, възглавници, много промоции и безплатен транспорт.


ДЕК ЕООД е на пазара вече повече от 10 години, период, в който се доказахме като надежден и коректен партньор на хиляди домакинства и фирми, които са ползвали нашите услуги. Наши брандове са още Мебелна къща Никора и Интерматрак. Ние залагаме на качество и богат избор от мебели, много промоции и професионално обслужване във всички аспекти. Освен Spalnite-bg.com наши  физически магазини ще намерите в градовете Варна и Белослав в лицето на Мебелна къща Никора.

Какви промоции се откриват в Спалните Бг

Ние искаме да Ви предложим най-добрите условия и цени за пазаруване онлайн, затова и редовно избираме да намалим едни от най-търсените продукти. С промоционални условия можете да поръчате:

· Спални комплекти – Предлага се разнообразие от мебели за спалнята в конфигурации от легло, гардероб и две нощни шкафчета. Ще намерите комплекти различни по стил – модерни или класически, в тъмната и светлата гама.
· Матраци – Голям избор от двулицеви основи за спане, повечето с избор от над 10 различни размера. Имат гаранция от 1 година или до 25 години за луксозните модели.
· Аксесоари – Шалтета от плат ранфорс, който не се свива и захабява бързо. Предлагат се големи намаления до 50%.

Какво получавате

Пазарувайки с намаление, имате възможност да поръчате едни от висококачествените и луксозните ни продукти. От категорията матраци сме включили такива с иновативни материали, като охлаждаща Gel Foam пяна, високоеластична HD пяна и луксозен фин или антиалергичен текстил. Ще намерите и някои от по-евтините варианти с отстъпки от 10% до 30%. В офертите са включени както някои от основните конфигурации от мебели, така и такива с елегантни тапицирани легла.

Повечето мебелни сетове могат да се закупят на изплащане, тъй като приемаме и плащане с кредит от банка.

ТОП оферти

ТОП офертите предлагат допълнителни изгодни условия и включват най-новите ни продукти. Така можете да се сдобиете с едни от най-актуалните мебели за спалнята с намаление, като получите и допълнителен подарък.

В промо пакетите за цялостно обзавеждане е предвидена отстъпка за цялостно обзавеждане. Те включват легла с тапицерия от кожа или дамаска и са в съвременен, ретро или екзотичен стил.

Постоянна актуализация

Ние от Спалните Бг се стараем да сме винаги актуални. Ще намерите продукти с промоционални условия през цялата година, като периодично обновяваме продуктовото разнообразие.
Всички намалени стоки запазват останалите си предимства при поръчка:
· Гаранция;
· Безплатна доставка над 500 лв за Зона 1;
· Собствен транспорт до София, Пловдив, Варна, Бургас и всички градове в България;
· Право на връщане в срок от 14 дни.

Ние сме експертът във Вашата спалня.